Ooit moet het eerste recept gepost worden. Hoewel ik niet kan zeggen dat dit één van mijn culinaire hoogstandjes was, past het wel bij deze blog. En waarom? Het is niet de bedoeling om hier alleen maar fancy gerechtjes neer te zetten. Via dit platform delen Marion, Eveline en ik onze gerechten ter inspiratie, stimulatie en voor ons plezier. Daar horen ook ons moeder's lekkere spruitjes stamp bij. Dus let's go and enjoy!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Benodigdheden
4 aardappels (kruimelig)
1 pakje spekjes
1 netje spruitjes
1/2 zakje geraspte kaas
1 blokje roomboter
een scheutje melk
1. zet water op voor de aardappels en spruitjes
2. schil de aardappels en snijd de grote aardappels doormidden zodat ze sneller gaar zijn. Kook ze dan totdat ze gaar zijn. Ik prik altijd tussendoor om te voelen hoever ze al zijn!
3. begin dan met de spruitjes schoon te maken en kook ze gaar
4. bak de spekjes in een koekenpn aan, niet helemaal hard maar houdt ze een beetje juicy.
5. giet de aardappels en spruitjes af. Pureer de aardappels en voeg een blokje roomboter en een scheutje melk toe.
6. voeg de spruitjes toe en de kaas, roer het goed door elkaar.
C'est tout!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Benodigdheden
1/2 zakje geraspte kaas
1 blokje roomboter
een scheutje melk
1. zet water op voor de aardappels en spruitjes
2. schil de aardappels en snijd de grote aardappels doormidden zodat ze sneller gaar zijn. Kook ze dan totdat ze gaar zijn. Ik prik altijd tussendoor om te voelen hoever ze al zijn!
3. begin dan met de spruitjes schoon te maken en kook ze gaar
4. bak de spekjes in een koekenpn aan, niet helemaal hard maar houdt ze een beetje juicy.
5. giet de aardappels en spruitjes af. Pureer de aardappels en voeg een blokje roomboter en een scheutje melk toe.
6. voeg de spruitjes toe en de kaas, roer het goed door elkaar.
C'est tout!
0 comments :
Post a Comment