Honestly, ik heb nooit zo vaak pompoen gegeten als nu. Afgelopen jaren alleen het pompoensoepje uitgeprobeerd en nu ook andere experimenten. Tijdje geleden al eens een rode curry met rode aardappel, nu eens met pompoen. Had alleen nog te weinig curry voor de echt spice, better next time!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ingrediënten
voor 2 personen1 halve flespompoen
4 wortels
+/- 4 eetlepels rode curry pasta
1 rode ui
200ml kokosroom
100 ml groentebouillon
200gr jasmijn rijst
1. breng water aan de kook en voeg rijst toe wanneer het kookt (duh)
2. snijd de pompoen in blokjes en de wortel in plakjes
3. snipper de rode ui en bak hem in de pan met wat olie
4. voeg de pompoen en wortel toe en bak 5min goed
5. schuif een klein beetje de groentes aan de kant in de pan en verwarm de rode curry pasta totdat hij wat elastischer wordt. Mix dan de rode curry pasta door de groentes, voeg de kokosroom toe en wat bouillon.
6. laat het mengel zo'n 10min sudderen op laag vuur
Done!
0 comments :
Post a Comment